Aanbod

Stereotoren Pop Fusion biedt verschillende diensten aan binnen de context van populaire muziek. Het huidige aanbod ziet er als volgt uit:

Amusement

We creëren een gezamenlijk bewustzijn wat betreft de invloed die creatieve uitwisselingen hebben op de geestelijke en fysieke gezondheid van onze stedelijke gemeenschap. Muziek en lichamelijke beweging bieden concrete mogelijkheden daarvoor. Met het organiseren van innovatief amusement dragen we bij aan een gemeenschappelijk belang waarbij het laten groeien van het culturele leven en de daarbij behorende activiteiten en ontmoetingen centraal staan. De betrokkenheid bij het organiseren van een amusementsprogramma vanuit de Nijmeegse gemeenschap zal een gevoel creëren van gedeelde verantwoordelijkheid voor het organiseren van culturele evenementen.

Workshops

We creëren een gezamenlijk bewustzijn wat betreft de invloed die creatieve uitwisselingen hebben op de geestelijke en fysieke gezondheid van onze stedelijke gemeenschap. Muziek en

Live optredens

De Stereotoren is een Nijmeegs muzikanten collectief, gevormd in 2015, dat bestaat uit leden met verschillende nationaliteiten. Hierdoor is een werelds, semi-akoestisch repertoire ontstaan met een interessante muzikale fusie van: kumbia, mazurka, afro-bamba, ska, samba-bossa, funk jazz, reggae, palo de mayo, songo, trova, bachata. Stel je een interactieve en dynamische stereo voor, vol met internationale geluiden die zijn ontstaan door innerlijke en uiterlijke muzikale aansluitingen..

Clinics

In de variërende clinics van Stereotoren Pop Fusion word je uitgenodigd je muzikale horizon te verbreden, en via nieuwe ervaringen je barrières te doorbreken. In intensieve 3 x 4 uur durende workshops nodigt multi-instrumentalist Julio Perez de cursisten uit om vanuit verschillende perspectieven te kijken naar arrangeren, collectieve improvisatie, intuïtief musiceren, ritmiek,
interculturele communicatie en dynamische orkestratie.

Cursussen

Een programma van talentontwikkeling, geschikt voor iedereen die betrokken is bij het spelen van muziek (beginners, gevorderden etc). Hierbij zal een uitwisseling plaatsvinden van mensen met verschillende ervaringen en perspectieven om het talent te verrijken. De communicatie en samenwerking is voor alle muzikanten van belang om te kunnen groeien in de drie basisaspecten van melodie, harmonie en ritme.

Projecten met betrekking tot talentontwikkeling en instrumentale uitwisseling

Door middel van projecten ondersteunen we het culturele leven van Gelderland met live muziek en het faciliteiten van kunst activiteiten. Daarbij nodigen we mensen uit om vanaf het begin van hun muzikale carrière/weg samen met anderen te spelen en te leren. Want hoe kan je je ontwikkelen vanuit enkel theorie? En hoe kan je je ontwikkelen in je eentje? Door middel van het organiseren en uitvoeren van muzikale projecten bieden we oplossingen voor het gebrek aan support wat betreft muzikale uitwisselingen voor jonge toekomstige artiesten.

Bandcoaching

Bands die een richting zoeken om hun nummers naar een beter niveau te brengen worden ondersteund tijdens dit proces. Voor beginnende muziekgezelschappen, of bands die het gevoel hebben dat ze hun richting
kwijt zijn, biedt multi-instrumentalist, componist en ervaren bandleider Julio Perez een begeleidingstraject. Hierbij wordt gewerkt aan communicatie, inspiratie, motivatie, arrange-
ment en dynamiek. Vier keer per jaar vindt er een feestavond plaats waarbij de groepen ruimte krijgen zich te presenteren. Voor het eerste evenement is het thema: “live versus de machine”. Waarin de instrumentalisten tegenover de producers staan, om uiteindelijk een verbinding te bereiken. Tijd: in overleg. Prijs: in overleg.

Arrangeren

Samenwerken met andere muzikanten om hun nummers te arrangeren en vorm te geven op het gebied van harmonie, melodie of ritme. Arrangeren is een bijzonder product van Stereotoren Pop Fusion omdat er op deze manier aandacht gegeven wordt aan gevorderde muzikanten en hun muziek met moderne en alternatieve tendenties te verrijken. Op deze manier wordt de muziekindustrie ondersteund in de schoonheid van de composities.

Componeren

Binnen een flexibele setting openen we de mogelijkheid  om te arrangeren en te componeren. Gebaseerd op de behoeften van de artiesten, werken we in samenwerking aan het ontwikkelen van hun nummers. 

Necesitamos su consentimiento para cargar las traducciones

Utilizamos un servicio de terceros para traducir el contenido del sitio web que puede recopilar datos sobre su actividad. Por favor, revise los detalles y acepte el servicio para ver las traducciones.