Electro Live Urban Fusion - High Five Edition 2024

Museumpark Orientalis, Nijmegen

Op zaterdag 6 januari zal de fusie van live-muziek en elektronische componenten zorgen voor een dynamische Urban bijeenkomst in de binnenplaats van de Karavanserai in het Museum Park Orientalis. De karavanserais zijn het symbool voor de plekken waar veel mensen uit verschillende windrichtingen elkaar tegen kwamen. Het waren middelpunten voor de uitwisseling van nieuws, gebruiken, kennis en cultuur. Tijdens het laatste weekend van Het Feest van Licht, laten we die interculturele betekenis opnieuw herleven met het kleurrijke amusement van Electro Live Urban Fusion - High Five Edition! 

We nodigen jullie uit om in contact te komen met de prachtige natuur van bergen en dalen en samen in beweging te komen door vrolijke en warme muziek. Er zal een gezonde aansluiting plaatsvinden van culturele- en sportieve uitingen waarbij dansers met diverse stijlen worden begeleid door live-muziek dat weerklank vindt bij een breder publiek.

We starten om 18:00 uur op de binnenplaats van de Karavanserai.
Kleed je warm aan, breng een paraplu mee en kom genieten van deze innovatieve culturele synthese waarbij via improvisaties, samenspel en lichamelijke expressiviteit ruimte wordt gecreëerd voor elkaars talent!   

Electro Live Urban Fusion - High Five Edition 2023

Brebl, Nijmegen

Op zaterdag 23 december 2023 zorgde de fusie van live-muziek en elektronische componenten voor een dynamische Urban bijeenkomst, het innovatieve amusement voor het Nijmeegse publiek. Dansers met diverse stijlen werden begeleid door live-muziek dat weerklank vond bij een breder stedelijk publiek met een diverse culturele achtergrond.  

Necesitamos su consentimiento para cargar las traducciones

Utilizamos un servicio de terceros para traducir el contenido del sitio web que puede recopilar datos sobre su actividad. Por favor, revise los detalles y acepte el servicio para ver las traducciones.